Yosie is opgestart met als doel om je goed te laten voelen, door een gevoel van tevredenheid en harmonie te creëren. We vinden het belangrijk dat hoe druk het ook is, je een moment vindt voor jezelf. We willen met onze producten bewustzijn creëren om te zorgen voor jezelf, zodat je ook voor anderen kan zorgen.

Met onze kaarsen willen we ontspanning brengen. Of het nu gaat om een cadeau voor een vriend(in), een verrassing voor het gezin of een welverdiende traktatie voor jezelf; een Yosie kaars doet iedereen goed.

Al onze kaarsen worden handgemaakt met veel aandacht en liefde. We hebben veel moeite gestoken in het selecteren van de juiste geuren om te zorgen voor een optimale (geur)beleving. Van het begin van de productie tot het inpakken en verzenden, alles gebeurt met veel zorg en detail.

Yosie vindt het belangrijk om biologisch en duurzaam te zijn. Onze kaarsen zijn milieuvriendelijk en met de hand gegoten.

Onze naam Yosie is geboren uit onze liefde voor de energie en inspiratie die wij uit de natuur halen. Yosemite National Park, voor ons een grote inspiratiebron vanaf het moment dat we hier voor het eerst waren. Het uiterlijk van onze mooie kaarsen is geïnspireerd op onze wens om een stijlvol en praktisch product te ontwikkelen. Praktisch omdat de kaars afsluitbaar is en daardoor makkelijk vrij te houden van stof en vuil. Stijlvol door de prachtige gouden kleur, een naadloos design en een sfeervol houten lont, dit geeft een luxe uitstraling.

We zijn een klein maar groeiend bedrijf en hopen dat je net zo verliefd wordt op onze producten als wij.

Bedankt voor het bezoeken van onze website.